Ett helhetsgrepp på organisationsens inköpskostnader!

Med en genomgående Spendanalys av företagens kostnader kan korrekta åtgärder föreslås och genomföras. De flesta företagen har möjligheter att optimera sina inköp och reducera sina kostnader med flertalet procent av budget med hjälp av Kategoristyrning.

Pen Laptop Phone
Feature Magnify

Spendanalys

Första steget i att effektivisera sina inköp sker genom att skaffa sig en ordentlig insikt i organisationens inköpskedja.

Feature Books

Utbildning

Lär dig Inköp och Kategoristyrning.

Feature Envelope

Kontakt

För förfrågningar om olika uppdrag inom Spendanalys eller Kategoristyrning alternativt om de utbildningar jag ger.

"Insikten om att ett inköp är en del av en lång kedja av händelser gör att vi kan bli bättre på att förstå vilka drivkrafter som avgör vårt beteende och därmed kunna lägga vår energi på rätt ställe när vi vill ändra på något inom ett visst område."

Spend process chart
Feature Envelope

Skicka förfrågan

Student taking notes

Utbildningar

Som ett led i att föra stafettpinnen vidare håller jag även flertalet kurser inom Spendanalys och Kategoristyrning. Under dessa dagar får du lära dig allt du behöver för att själv kunna genomföra en effektiv analys och vilka åtgärder som gynnar Er organisation bäst. Kurserna hålls veckovis i både Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mina uppdrag sker i samarbete med
Inköpsdesign logo

"Vi har använt oss av Inköpsdesigns Spendanalys i 5 år och har kunnat tillgodogöra oss både besparingar och effektiviseringar under den tiden. Tillsammans med Inköpsdesigns konsulter har vi lyckats sänka kostnaderna betydligt."

- Mats Oja
CPO, Svea Skog

Hyresgästföreningen logo Svea Skog logo Octapharma logo

Spendanalys av Ulf Malmquist

Kungsholms hamnplan 8
112 20 Stockholm
Sweden
+46-(0)-707 970535

Cookies används för att kunna erbjuda bästa upplevelsen på denna hemsida. Fortsätter du att använda den här webbplatsen antas du godkänna detta.